Julen er på vei!Få - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

Eco Masters Brightening Body Milk

250ml Lotion | Lindrende kremaktig lotion
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Et strålende utseende er hva mange av oss håper også er nøkkelen til en vakker kropp – så ville det ikke være fantastisk å kunne oppnå dette sammen med Moder Jord?! For å omsorgsfullt hjelpe deg med å fjerne uønskede pigmenteringer og misfarginger, har Eco Masters skapt sin Brightening Body Milk. En rik blanding av botaniske, naturlige faktorer er grunnen i formelen. Derigjennom vil de kombinere hudpleie med ultimat skjønnhet. Dette er hva du har ventet på; å tilføre selvtillit gjennom huden!
  • Luksuriøs strålende hudpleie
  • Ideell på områder med hyperpigmentering
  • Består av kjerneolje fra aprikos og ringblomst
  • Tilsatt fuktighet gjennom kraftfull avokado.
  • En lett, silkemyk sensasjon
  • Overdådig parfymert

Eco Masters Brightening Body Milk

Huden vår er det første vi ser når vi ser oss i speilet på morgenen - så hvorfor ikke la oss lykkes med å se vårt beste og mest perfekte utseende?! Gjennom å skjønne hvordan en vakker hud kan gi oss både selvsikkerhet og styrke, har Eco Masters bestemt seg for å gi oss den beste muligheten for dette. En utrolig blanding av faktorer er å finne i Brightening Body Milk, og vi begynner med kjerneolje fra aprikos. Denne viktige ekstrakt inneholder høye mengder av vitaminene A, C og E, alle viktige for å gi en sunn og frisk hud. Beroligende og foryngende ringblomst harmonerer med revitaliserende grønn te, mens avokado og macadamia gir høy fuktighet. Ginseng og hestekastanje tilbyr fantastisk revitalisering. Alt dette gir deg en sterk og nærende krem som vil gi deg et flott tilskudd i de daglige hudpleierutinene dine.

Fullstendige ingredienser

Vann, cetearyl isononanoate, cetearyl ethylhexanoate, glyserin, trilaureth-4 fosfat, ammonium acryloyldimethyltaurate/Vp copolymer, phenoxyethanol, macadamia ternifolia frøolje, natrium polyacrylate, hydrogenated polydecene, trideceth-6, diazolidinyl urea, dimethicone, tokoferol, BHA, triethyl citrate, persea gratissima (avokado) fruktolje, camellia sinensis bladekstrakt, panax ginseng rotekstrakt, coumarin, D-limonene, geraniol, prunus armeniaca (aprikos) kjerneolje, calendula officinalis blomstekstrakt, butylene glykol, aesculus hippocastanum (hestekastanje) frøekstrakt, parfyme.

Anvisninger

Eco Masters Brightening Body Milk er gjort for å kunne bli ditt neste fornøyelige tillegg i den daglige hudpleierutinen din. Massere inn den to ganger per dag, med litt varsomhet på følsomme områder, slik som indre siden av armene og beina. Den passer for alle hudtyper, men skal helst ikke tas i ansiktet eller på halsen. Sjekk alle ingredienser før du bruker den første gang. Kjøp gjerne inn så du alltid har den hjemme.