Julen er på vei!Få - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

Elevate - Digital Facial Toner

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Elevate Digital Face toner er en innovativ og revolusjonerende måte å stramme opp huden og fjerne rynker uten behov for kirurgi, og kan brukes i komforten av ditt eget hjem! Dens mange innstillinger kan bidra til å øke blodsirkulasjonen, som er kjent for å reduseres med alderen, og bidra til å fremme misunnelsesverdig gjenoppfrisket hud som ser betydelig yngre ut. I motsetning til andre deler av kroppen, er ikke huden på halsen og ansiktet så lett å stramme med trening. Elevate Digital Face toner er en måte å bekjempe dette åregamle problemet på.
 • Strammer ansikts- og nakkemuskler
 • Bidrar til å redusere aldringstegn
 • Kan brukes til å fjerne rynker rundt munnen
 • Hjelper til å bremse hudens aldringsprosess
 • Bidrar til å øke blodsirkulasjonen og fremme hudcellevekst
 • Digital skjerm
 • Tre forhåndsinnstilte programmer
 • Batteridrevet (batteri følger med produktet)
Elevate Digital Face toner kan være brukes i så lite som i noen få dager eller så ofte som hver dag for å bidra til å nære, stramme og forynge huden i ansiktet og halsen, og til og med fjerne rynker. Den har vist seg å ikke bare bidra til å stramme opp hud som allerede viser tegn til sagging, men også bidra til å redusere den estetiske aldringsprosessen, for å hjelpe deg til å se yngre ut lenger. Den smarte teknologien bidrar til å transportere bort giftstoffer som kommer inn i huden gjennom hverdagslig eksponering for miljøet, og gir deg sunnere hud enn noen gang før! Elevate Digital Face toner er en effektiv løsning for både kvinner og menn som ønsker å skru tilbake klokken ved å redusere aldringstegn i ansikt og hals.

Hva er Elevate Digital Face toner?

Elevate Digital Face toner fungerer ved hjelp av EMS-teknologi (elektrisk muskelstimulering) som får musklene i ansiktet og halsen til å trekke seg sammen. Dette ligner på den måten musklene i andre deler av kroppen trekker seg sammen når du trener. Denne teknologien hjelper også til å stimulere blodsirkulasjonen, som vil bidra til å stimulere cellefornyelsen, mens du blir kvitt giftstoffer i huden og omkringliggende vev. Den hjelper til å forsinke aldringsprossesen ved å fjerne rynker og stramme opp, slik at du kan oppnå et ungdommelig utseende uten kirurgi.

Elevate Digital Face toner: EMS-TEKNOLOGI FOR HUDEN

EMS-teknologien har vært brukt i lang tid for å hjelpe mennesker til å stramme opp musklene og lindre smerte, men gjennom senere forskning og utvikling av teknologien, kan den nå brukes til å trekke sammen musklene i ansiktet og halsen, og påvirke aldringsprosessen positivt. Den kan også brukes til å fjerne rynker rundt munnen.Impulsene fra Elevate Digital Face tone får musklene til å sammentrekkes. Anretninger som benytter EMS-teknologi anses å være sikker for anvendelse på mennesker og er regulert av FDA (Food and Drug Administration).

Resultater

Med alderen kan muskler og hud vise tegn på at tyngdekraften har hatt sin påvirkning. Som et resultat av mindre produksjon av elastin kan huden begynne å se slappere ut. EMS-teknologi bidrar til å øke blodtilførselen til hudens regenereringsprosesser og bidrar til å stramme musklene og huden, og dermed fremme en hud som ser yngre og sunnere ut. Den kan stramme opp huden ved halsen, og til og medfjerne rynker rundt munnen. I mange år har det vært vist at manuelle ansiktsøvelser kan være fordelaktig, men at dette kan være slitsomt er en av grunnene til at folk ikke holder opprettholder en fast rutine. Bedre sirkulasjon har vist seg å øke mengden av oksygen som når frem til de behandlede områder, som kan bidra til foryngelse. EMS er kjent for å være bra for å styrke muskler på et dypere nivå enn det du kan oppnå med ansiktsøvelser.

Brukertips

Det er tre innstillinger på enheten som velges i henhold til dine behov. De er som følger:

 • Normal ansiktsinnstilling for 6 minutters bruk
 • Ansiktsavslapning for 6 minutters bruk
 • Intensiv 4-minutters ansiktsprogram

Du kan bruke timeren som vises i det digitale displayet, for enkel bruk. Når tiden er ute slår enheten seg av automatisk. Før bruk av Elevate Digital Face toner bør du sørge for at huden er fri for kosmetikk og at du fjerner smykker rundt det aktuelle området. Strømlederne på enheten bør tilføres litt vannbasert fuktighetskrem, og langt hår bør bindes opp slik at det ikke kommer i veien.

Er det noen bivirkninger?

Selv om det ikke har vært rapportert noen bivirkninger er det noen tilfeller hvor man ikke bør bruke Elevate Digital Face toner. De er som følger:

 • På områder som har nye arr bør det gå 6 måneder før enheten brukes
 • Hvis du har en hudsykdom på områdene du ønsker å behandle
 • Hvis du har et åpent sår eller infeksjon, eller solbrenthet
 • Hvis du har feber (en temperatur som overstiger 38 grader)

Hvordan bestiller man den?

Det er enkelt, sikkert og raskt å bestille Elevate Digital Face toner fra Leluna. Du kan velge mellom en rekke betalingsmåter og leveringsalternativer. Bestiller du før klokken 16.00 på hverdager så sender vi pakken samme dag.