Julen er på vei!Få - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

Hvordan få huden til å se yngre ut

Vi lever i et samfunn som er besatt av ungdommelighet, det er ikke til å komme bort fra. Med hvert produkt som selskaper prøver å selge deg, spesielt innen skjønnhet, prøver de å lokke deg med løftet om ungdommelighet. Fornuften sier oss at ungdommelighet ikke kan fås i en flaske og du kan ikke betale 150 kroner for å bli ung igjen - men det betyr ikke at du ikke kan lure naturen og gjøre nytte av noen skjønnhetshemmeligheter for å se yngre ut lenger. Hvis et ungt utseende er ditt endelige mål, så får du tips her om hvordan du kan oppnå yngre hud.

Hold deg unna sol

Det største og viktigste rådet du noen gang vil få i forhold til å holde huden ung er å unngå solen så mye som mulig. Vet du hva som skjer når du utsetter huden for sol, spesielt uten ordentlig beskyttelse? Fargen du får er faktisk solskader; huden mørkner som en måte å beskytte seg mot de skadelige UV-strålene. Du tror kanskje at fordi du ikke er solbrent så er alt i orden, men det er en veldig farlig måte å tenke på.

Som vi har nevnt tidligere, kan du i verste fall utvikle hudkreft, men selv om du ikke har en predisposisjon for det, vil solen skade huden din på flere måter, den mest åpenbare er utvikling av solflekker og tidlige rynker.

Har du noen gang sett eldre kvinner som har solt seg mye gjennom hele livet? Minner de deg om en cowboy? Det er det som vil skje med deg også. Men hva kan du gjøre for å hindre at du ender opp med å se ut som en gammel skinnsekk?

 • Dekk deg godt med solkrem
  Vi kan ikke overdrive betydningen av solkrem, så sørg for at du bruker det hver gang du kan bli utsatt for solens skadelige stråler. UV-beskyttelse er ingen spøk, så du bør velge noe med minst faktor 30, særlig for den sarte huden i ansiktet ditt.
 • Bruk en hatt
  Hatter har falt ut av moten akkurat nå, men det er verdt å hjelpe dem med gjøre et comeback, fordi de kan gjøre underverker når det gjelder solbeskyttelse. Ikke bare beskytter de hodet, slik at du ikke får heteslag, men de beskytter også ansiktet og øynene.
 • Dekk til skuldrene
  Skuldrene er et av de områdene på kroppen som lettest blir brent, fordi vi har en tendens til å glemme dem og la dem bli utsatt. Gjør et poeng av å dekke skuldrene, spesielt hvis du er på stranden.
 • Ikke utsett deg for rushtiden
  Ekspertene er alle enige: Hold deg ute av solen i rushtiden. Ifølge NHS er dette mellom kl. 11 og 15 i Storbritannia om sommeren, så det er tidsrommet hvor det er best å søke skygge.

Pro-tips: Ikke glem hansker! Det kan virke overdrevet, men den raskeste måten å vurdere alderen på noen er å se på hendene deres. Sørg for at dine er beskyttet og ikke dekket av solflekker -. Dette er et av de beste tipsene hvis du ønsker å vite hvordan du oppnår yngre hud

Hydrer huden din

Hva er det med ung hud som gjør det så vakkert, friskt og glødende? Ett ord: hydrering. Ettersom vi blir eldre, mister vi de ungdommelig trekkene som glød og elastisitet som huden vår en gang hadde. Men alt er ikke tapt. Du kan gjenopprette den effekten gjennom smart og flittig hydrering.

 • Drikk rikelig med vann
  Du er sikkert lei av å høre om dydene ved å drikke vann, men det fungerer virkelig som et mirakelprodukt for hele kroppen. Det bidrar til å holde deg frisk både på innsiden og utsiden, så det er egentlig ingen unnskyldning for gi avkall på det anbefalte daglige vanninntaket. European Food Safety Authority anbefaler 2 liter per dag for kvinner, så gjør et poeng av å alltid ha en flaske vann tilgjengelig og lytt til hva kroppen din forteller deg. Hvis du er tørst anbefaler vi å drikke rikelig med vann. Hold det gående i et par uker og du vil snart begynne å se resultatene.
 • Fukte huden din
  La meg bare si dette: alle bør bruke en fuktighetskrem. Ja, selv om huden din er fet. Dehydrert hud ser eldre og usunn ut og den mangler den gløden av ren helse som noen mennesker har. For ikke å nevne at det øker forekomsten av rynker, og det er det siste du ønsker.

Pro-tips: Hvis du synes det er vanskelig å holde tritt med det anbefalte vanninntaket, kan du bruke en sporings-app. Den forteller deg hvor mye vann du har igjen å drikke og kan også gi deg deg beskjeder for å minne deg på å drikke vann.

Eksfoliere huden

Du vil ikke tro hvor viktig eksfoliering er for din skjønnhetsrutine. Hudceller dør og regenererer, men du vil aldri å se hudens nye, unge lag hvis det er begravd under gamle, døde hudceller som gjør huden din trist, tørr og flassende. Når du fjerner det døde hudlaget vil du oppdage fin hud som du aldri visste du hadde! Test det ut, men husk å kun gjøre det et par ganger i uken, og ikke hver dag, fordi du vil ende opp med å irritere huden og gjøre mer skade enn godt.

Bruk denne teknikken med moderasjon, med hjelp av en fuktig klut, en peelingbørste, eller til og med en av de spesialiserte elektriske verktøyene som er siste mote. De er i hovedsak peeling-børster, men de har et roterende hode som gjør hele jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å bevege den rundt på ansiktet, og huden din vil bli glatt som en barnerumpe. Silk'n Sonic Clean Plus er en håndholdt ansiktsrengjøringsenhet som bruker den samme metoden for å hjelpe huden til å bli yngre og renere.

Pro-tips: Hold deg unna "hjemmelagde" eksfolierende produkter som inneholder granulert sukker eller salt. Krystallene er for store og har ujevne kanter som skaper tusenvis av mikroskopiske kutt i huden din som senere kan bli infiserte. Spør en hudlege før du setter i gang med gjør-det-selv metoder.

Skap et hudpleieregime

Hvordan får man yngre hud? Med hjelp av hudpleie. Å ha en “hudpleierutine” kan virke overdrevet og litt dekadent; og hvem har tid til sånt? Du har tid. Eller du bør, hvis du ønsker å se yngre ut lenger. Hudpleieteknologi har gjort noen ganske spennende nyvinninger de siste årene, og det finnes nå produkter som produserer ekte, synlige resultater.

 • Anti-aldringskremer- Dette er typisk sett nattkremer som inneholder hyaluronsyre. De aktive ingrediensene jobber mens du sover, slik at du kan våkne opp til friskere, yngre hud
 • Kollagenkremer Akkurat som det står på esken inneholder disse kremene kollagen, som er ment for å fylle ut og tilføre fuktighet til fine linjer og rynker.
 • Oppstrammingsprodukter En uheldig virkning av aldring og tyngdekraften, er at huden ikke er så elastisk lenger og den har en tendens til å synke. Det er der oppstrammende produkter kommer inn: de strammer opp huden din for å gi deg yngre, penere ansiktshud.

Pro-tips: Når du shopper etter hudpleieprodukter bør du se på ingrediensene og ikke prisen. En heftig prislapp garanterer ikke resultater, men aktive ingredienser av høy kvalitet gjør det, uansett hvor du kjøper produktet fra. Gjør litt research og bli vant til å lese etiketter, og du vil ikke bli skuffet. For mer informasjon, sjekk ut vår hudpleieserie her på Le Luna.