Julen er på vei!Få - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

Hvordan få tykkere skjegg

Kvinner har håret sitt som kronen på verket, mens skjegget er kanskje den mannlige versjonen når det gjelder standarder på pleievaner. Det har aldri vært en mann som ikke er stolt av skjegget; det er pelsaktig, det er mandig, det er majestetisk, og han har manet det frem selv! Skjegg er det ultimate symbolet på maskulinitet, og en av de første tingene du legger merke til på en mann. Kvinner har gjerne ulike meninger om skjegg, men uansett om det er elsket eller hatet de er skjegget kommet for å bli. Hvis du noen gang har lurt på hvordan du kan få et tykkere skjegg, er du nå på rett sted.

Noen fakta om skjegg

  • Først må du huske på at akkurat som med arvelig hårtap, kan skjeggtykkelsen også være arvelig. Noen menn vil få lange, fulle, tykke skjegg i tenårene, mens andre vil i godt voksen alder ha et spredt og ujevnt skjegg. Det er bare naturens grusomme lille spøk. Men det faktum at du har fått tildelt et dårlig arvekort betyr ikke at du ikke skape noe med det du har.
  • La oss avkrefte myten om at noen menneskers hår vokser raskere enn andres; det gjør det ikke. Imidlertid kan noens skjegg eller hår være tykkere, tettere, eller mørkere, noe som betyr at det raskere blir synlig. Hvis du har fine, spredte, lyse hår, vil det ta en stund før de danner noe som kan kalles et skjegg.
  • Før du tar fatt på denne reisen bør du være oppmerksom på at du kommer til å trenger en seriøs dose tålmodighet. Denne prosessen vil teste deg på alle mulige måter, fordi du kommer til å klø, være utålmodig og til tider skuffet. Men det er helt normalt, og når du kommer ut på den andre siden, vil du være en ny skjeggete versjon av deg selv. Ganske kult, ikke sant?

1. Eksfoliering

Vi vet ikke hva din nåværende ansiktsrutine er, men hvis du ikke eksfolierer huden er det på tide du gjør det. Alt du trenger til et peelingprodukt eller bare et håndkle, som kan ta med seg de døde hudcellene som står mellom deg og ditt flotte skjegg. Hvorfor det? Vel, er håret kommer til å begynne å vokse, men vil møte hindringer på vei ut. Det kan føre til inngrodde hår, og kan gjøre livet ditt surt. Hjelp de små hårrøttene med å komme gjennom ved å fjerne barrieren med døde celler.

Pro-tips: Du trenger ikke å investere i fancy hudpleieprodukter og slikt, hvilken som helst peelingkrem kan fungere. Det viktigste er den inneholder noe som tar bort den døde huden.

2. Endre på kostholdet

Dette hadde du kanskje ikke ventet, men her er det - du bør spise bedre. Selvsagt vil dette bidra til å forbedre helsen din, gi deg mer energi og endre din generelle tilstand, men for en gangs skyld er ikke dette målet. Poenget her er at du trenger vitaminer og mineraler som finnes i sunn mat som egg, grønnkål og andre grønnsaker. I tillegg vil et sunt kosthold som er rikt på frukt, grønnsaker og proteiner gi deg den styrken du trenger og vil bidra til vekst. Tenk på det som en motor som er i gang og hvor alle systemer fungerer optimalt.

Pro-tips: Hvis du ser etter en oppskriftbok eller dietter på nettet (eller til og med snakker med ernæringsfysiolog), vil du nok kunne finne kostholdsregimer spesielt tilpasset å stimulere og støtte hårvekst . Prøv et slikt regime en stund, og du vil begynne å se resultater.

3. Ta kosttilskudd for hårvekst

Den åpenbare løsningen når det kommer til hårvekst, er å begynne med kosttilskudd eller en bestemt hårvekstkur. Biotin, kollagen, og koffein er favorittingredienser, og det er disse som har gitt de beste resultater og reviews. Du trenger også å tilføre sink, jern, selen, D-vitamin, B-vitamin og E-vitamin, og da vil et vitaminkompleks løse alle disse problemene for deg. Det finnes vitaminsammensetninger som er spesielt rettet mot skjeggvekst og helse, så vil du kanskje prøve noe sånt.

Pro-tips: Husk at ethvert regime du starter på må opprettholdes i en periode på minst 3 måneder. Men du bør teste det i mellom 6 til 12 måneder hvis du ønsker å gi det en fair sjanse og kanskje se ordentlige resultater. Det blir neppe noen øyeblikkelig tilfredsstillelse, men det er ikke slik det er med hårvekst, så du må være tålmodig.

4. Eliminere stress

Du skulle bare visst hvor mye skade stress kan påføre. Håravfall er en kjent virkning av stress, og du gjør ikke deg selv noen tjenester ved å la deg bli stresset mens du prøver å la skjegget gro. Ta et skritt tilbake og bare finn en ro. Kontoret vil ikke falle sammen om du ikke er der, og familien vil fortsette å klage når du kommer tilbake. I mellomtiden kan du holde tankene unna slikt.

Pro-tips: Du vil kanskje utforske stressreduserende teknikker, som stress-baller eller disse opptakene med beroligende, fredfulle lyder. Hva er vel mer stimulerende for skjegget enn bølgesus?

5. Lag en skjeggrutine

Hvis du vil at hår skal vokse der du vil ha det og hvordan du vil ha det, da bør du legge litt arbeid i det og begynne å gjøre vedlikehold. I dette tilfellet betyr det at du må aktivt kondisjonere skjegget, bruker skjeggoljer, og gre det nøye for å holde det flott og sunt. Det er gjerne et ork, men tenk på fordelene du vil få med det. Det tar bare et par minutter om dagen å ta en kam gjennom det og tilføre litt fuktighetskrem. Det er alt! Sjekk ut Eco Masters Beard Oil og gjør det enklere å style og gi næring til skjegget ditt.

Pro-tips: Skjeggprodukter er svært populære akkurat nå, så ta deg tid til å se gjennom utvalget som tilbys av Lé Luna. De mer fancye produktene lukter spesielt godt og har en finere konsistens, men til syvende og sist vil alle få jobben gjort.