People for Plants

Filtre

Type
Vurdering
 
People for Plants
Filter

People for Plants er rett og slett dokumentert økologisk hudpleie. People for Plants ble grunnlagt av et ektepar som opprinnelig ønsket naturlige, økologiske hudpleieprodukter som kunne hjelpe med tørr, irritert hud. Siden har både familien og People for Plants sitt utvalg av økologisk hudpleieprodukter økt. Men People for Plants er fortsatt, i bunn og grunn, laget av en familie som ønsket det aller beste innenfor hudpleie for seg selv og for andre.

People for Plants er nå en markedsleder innenfor organisk hudpleie og kan derfor garantere ingen parabener, ingen sulfater, ingen syntetiske parfymer, ingen kunstige fargestoffer, ikke noe silikon og ingen genetisk modifiserte organismer (GMO) i sine produkter. Ikke bare det, men People for Plants er også imot testing av sine produkter på dyr og er derfor egnet for både vegetarianere og folk som rett og slett ønsker å ta del i en sunnere og mer empatisk hudpleierutine.

De aller fleste av oss tenker nøye over hva slags mat vi spiser og hvor den kommer fra. Hudpleieprodukter blir også absorbert inn i kroppen vår gjennom huden. Derfor er det viktigere enn noensinne å tenke gjennom ikke bare hva vi spiser, men også hva vi får på oss av hudpleieprodukter.

People for Plants sitt utvalg av organisk hudpleie har vunnet priser verden over. Alle fra Women’s Health, Popsugar Australia og Men’s Health til Nature & Health erkjenner at People for Plants er desidert ledende innenfor organisk hudpleie.

Hva er økologisk hudpleie?

Når vi snakker om økologisk eller organisk hudpleie mener vi hudpleieprodukter som har blitt fremstilt av ingredienser som har blitt produsert etter strenge økologiske regelverk. People for Plants er sertifisert økologisk av Australian Certified Organic. People for Plants passer derfor på at ingrediensene de bruker i sine produkter har vært økologisk dyrket og fremstilt.

Velger du økologisk hudpleie velger du også hudpleieprodukter som har blitt dyrket, fremstilt og pakket inn uten en unødig negativ innvirkning på miljøet og naturens normale kretsløp. Da vil det biologiske mangfoldet i naturen vår bedre ivaretas slik at vi kan nyte av naturlige produkter så lenge som mulig. Velger du økologisk hudpleie er det i midlertidig også sant at hudpleieproduktene dine kan ha en litt kortere holdbarhetstid. Dette betyr i bunn og grunn egentlig bare at produktene du påfører huden er enda ferskere.

Organiske gårder arbeider med naturens økosystem – ikke mot det. Dermed kan People for Plants tilby en økologisk hudpleie som ikke bare inneholder naturlige ingredienser, men som også er fremstilt på en naturlig måte.

Det kan fort oppstå forvirring mellom begrepene økologisk og organisk. I Norge er det økologisk som blir brukt for det engelske ordet organic. Men når vi snakker i dagligdags tale om organisk hudpleie, mener vi det samme som økologisk hudpleie.

Når du velger en økologisk hudpleie reduserer du kroppens inntak av syntetiske kjemikalier. En god diett og naturlige hudpleieprodukter vil gjøre mer for huden din enn all verdens unødvendige, kunstige tilsetningsstoffer.

Sunnhet og skjønnhet innvendig og utvendig

People for Plants tilbyr ikke bare organisk hudpleie. De har også fremstilt alle sine hudpleieprodukter med den tanken at hvert eneste produkt skal både være effektivt så vel som naturlig. People for Plants henter inn dokumentert organiske ingredienser fra hele verden for å forsikre seg selv om at de kun bruker det aller beste i sine produkter.

Det er viktig å vurdere økologisk hudpleie. Visste du for eksempel at en kvinne får gjennomsnittlig i seg 515 syntetiske kjemikalier hver dag? People for Plants er en økologisk hudpleie hvor du ikke behøver å være bekymret over hva det egentlig er huden din absorberer når du påfører kremer, serum og andre hudpleieprodukter på den.

Hvis du har sensitiv eller kviseplaget hud kan det være vanskelig å finne produkter som ikke forverrer problemene huden din har. Dette kan være fordi hudpleieproduktene du bruker inneholder for mange, eller feil type, kunstige kjemikalier og tilsetningsstoffer. Huden din kan da bli rødmusset eller uren, noe som igjen oppleves sjenerende og irriterende. For hyppig bruk av kunstige tilsetningsstoffer kan dessuten føre til økt sjanse for allergi eller allergiske reaksjoner. Men sensitiv eller kviseplaget hud er hudtyper som trenger en god hudpleierutine for å holdes i sjakk. Du burde ikke straffes med rødmusset eller uren hud fordi du prøver å holde huden din ren og frisk! People for Plants har en rekke hudpleieprodukter som tilbyr effektiv, hudvennlig og økologisk hudpleie. Økologisk hudpleie minsker sjansen for irritert hud. En god hudpleierutine er en enkel og effektiv måte å holde kviser i sjakk og holde tørr hud fuktet. Da kan du dessuten bruke energien din på andre ting enn å bekymre deg over huden din.

People for Plants tilbyr økologisk hudpleie for alle hudtyper. Ønsker du en ansiktsskrubb som er effektiv, men som, takket være sine organiske ingredienser, allikevel ikke vil irritere huden din? Eller en rens som ikke bare rengjør huden din effektivt fra sminke – inkludert vannfast maskara – men som også kan beskytte huden din mot rødme og irritasjon? LéLuna tilbyr også People for Plants sine dagkremer, nattkremer og øyekremer. Alle disse er effektive og, viktigst av alt, en del av en hudvennlig så vel som klimavennlig økologisk hudpleie.

Finn ut mer!

Her hos LéLuna er vi stolte av å tilby et utvalg av det beste fra People for Plants. People for Plants er en familiebedrift som setter din ytre og indre sunnhet og skjønnhet i sentrum. Det er derfor People for Plants har vunnet såpass mange internasjonale priser. Det er også derfor LéLuna er så fornøyde med å tilby deres utvalg innenfor økologisk hudpleie til et nordisk publikum.

Utforsk gjerne LéLuna sitt utvalg av People for Plants sine produkter. Der vil du finne økologisk hudpleie basert på forskning og kun de aller beste, organiske ingrediensene. Uansett hvilke utfordringer huden din har, eller om du rett og slett ønsker en god hudpleieserie som er bra for din hud så vel som for kloden, så kan People for Plants tilby det aller beste innen økologisk hudpleie.