Julen er på vei!Få - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

PyratineXR

PyratineXR

PyratineXR – 100 % Naturlig

PyratineXR er mest kjent for sine fantastiske produkter som har vist seg i en rekke ulike kliniske studier å ha en veldig god effekt på hudsykdommen, rosacea. Rosacea er en hudsykdom som er svært utbredt og som er gjerne forbundet med symptomer som: rødhed, kviser, sprengte blodkar og irritert hud.

Noe av hemmeligheten bak produktene skyldes den naturlige cytokininteknologi som motvirker en rød og irritert hud med også små sprengte blodkar. Takket være en unik planteekstrakt baserte formel som produktene bygger på, er de ikke forbundet med noen kjente bivirkninger. I motsetning til tradisjonelle rosacea behandlinger, som ofte inneholder antibiotika og skadelige kjemikalier som vil kunne ha en uheldig effekt på sikt, vil produktene fra Pyratine XR ikke inneholde noe kjemiske eller skadelige ingredienser.

Høy Kvalitet

Produktene fra PyratineXR er alle klassifisert som kosmetiske produkter men som følge av deres høye standard, er de på lignende nivå med den medisinske standard. De er alle designet under strenge Food and Drug Administration (FDA) protokoller og fremstilt under Group Medical Practice (GMP) retningslinjer, selv om dette normalt ikke er påkrevd for kosmetiske produkter. For deg som kunde, innebærer dette at du kan føle deg trygg på at vi leverer en høy standard som er helt trygge og sikre å benytte.

Alle produktene fra PyratineXR går igjennom en rekke vitenskapelige tester og blir grundig undersøkt for å forsikre seg om at produktene er av høy kvalitet og ikke har noen bivirkninger. Dette gjøres ved å benytte gode instrumenter for å måle tapet av vann og undersøke reduksjonen i rødheten i huden. Også bilder i høy oppløsning blir brukt sammen med profilometri for at måle rynker, fine linjer og hudens ruhet.

Huden består av en rekke ulike komponenter som; vann, protein, lipider og ulike mineraler og er kroppens største organ og har en viktig funksjon ved at den beskytter mot ulike bakterier og infeksjoner. Samtidig vil huden fornye seg og endre seg noe som innebærer at det e viktig å opprettholde vitalitet og sunnhet ved å beskytte og pleie huden daglig.

PyratineXR serien har en rekke ulike egenskaper ved at produktene både tilfører masse fukt og næring til huden noe som innebærer at produktene reparerer, pleier og ikke minst har en lindrende effekt på en sensitiv og irritert hud. Produktene til Pyratine XR passer alle hudtyper og vil ha en ekstra god effekt for de med hudproblemer.