Silk’n SkinVivid

Enhet | Varm og kald ansiktsmassasje
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Å ta vare på huden er viktig, og når det gjelder ansiktet har vi alle våre egne skjønnhetsrutiner. Mange av oss investerer i dyre kremer og serumer, men vi benytter ikke deres fulle potensiale når de påføres med hendene. Med Silk'n SkinVivid kan du nå vitalisere rutinen med behandlinger på kun 2 og et halvt minutter! Takket være dens varme og kalde ansiktsmassasje med optimale temperaturer og lydteknologi, kan du få mest mulig ut av dine favorittprodukter, samtidig som du reduserer synligheten av fine linjer, rynker og porer.
 • Konturert massasjehode for alle ansiktskurvene
 • Forbedrer opptaket av hudpleieprodukter
 • Reduserer synligheten av rynker og fine linjer
 • Hjelper mot hovne øyne
 • Egnet og trygg for alle hudtyper
 • Offisiell Silk'n autorisert Premium Partner
 • 2 års garanti inkludert
Silk'n SkinVivid byr på en rekke unike funksjoner, og er virkelig en enestående enhet. Den kombinerer varm og kald massasje med sonisk teknologi for å forsterke dens virkning, men på en måte som er mild nok til at den kan brukes på alle hudtyper. For å gjøre den enkel å bruke, har den et konturert massasjehode behandling av alle ansiktskonturer og en smart timer som slår den av når økten er fullført. I tillegg er enheten enkel å lade opp, slik at du slipper irriterende batterier, og med den praktiske oppbevaringsposen er den ideell for reiser, slik at du kan nyte den hvor og når du trenger den!

Silk’n SkinVivid sine egenskaper

 • Revitaliserer huden med varm og kald massasjeterapi
 • Inkluderer sonisk vibrasjonsinnstilling for høyere intensitet
 • Konturert ergonomisk massasjehode for alle ansiktskrumninger
 • Forbedrer absorpsjonen og effekten av hudpleieprodukter
 • Reduserer synligheten av rynker og fine linjer
 • Hjelper mot ujevn hud og hovne øyne
 • Gjør porene mindre synlige
 • Fremmer sunn sirkulasjon
 • Skaper et ideelt grunnlag for påføring av sminke
 • Automatisk avstengning etter 2,5 minutter
 • Oppladbart, så det er ikke nødvendig å bytte batterier
 • Praktisk reisepose og vaskeklut
 • 2 års garanti inkludert

Varm massasjeterapi

Med varmeinnstillingen innstilt på en optimal varme på 42 °C blir det konturerte massasjehodet behagelig varmt og perfekt for massering av huden, spesielt etter en lang dag. Varmefunksjonen bidrar til å fremme sunn sirkulasjon som hjelper med å fjerne uønskede urenheter som kan være igjen etter rensing av huden, samt stimulere huden slik at den blir jevnere både i farge og tone.

I tillegg til disse fordelene er den varme massasjeterapien bra i forhold til hudpleieprodukter. For de av oss som har hyller fylt med kremer, serumer og fuktighetskremer som også koster litt, vil du gjerne få mest mulig ut av dem og bruke dem til deres fulle potensiale. Når du bruker hendene, absorberes ofte en del av produktet i fingrene og er bortkastet, noe som betyr at produktene dine brukes raskere opp. Du kan også oppleve at de ikke absorberes helt, og at de overføres til klær eller sengetøy.

Silk'n SkinVivid sitt massasjehode er ikke-porøst, slik at det ikke absorberer noe av produktet og alt trekker inn i huden din i stedet. Dette gjør det også mye mer hygienisk, da det er mindre sjanse for å overføre bakterier til ansiktet ditt ved å bruke fingrene. Varmefunksjonen bidrar også til å åpne porene for å gi bedre levering av produktene slik at du får mest mulig ut av dem. Når enheten brukes med den soniske innstillingen blir dette enda bedre, da dette forsterker virkningen av varmen og lar produktene trekke seg inn i huden din bedre enn noen gang før.

Terapi med kaldmassasje

Med den perfekte optimale temperaturen på 6 ° C kan kaldmassasjeinnstillingen kjennes beroligende for huden, uten å irritere eller være ubehagelig. Denne innstillingen gir en fantastisk kjølende følelse som kan brukes til å styrke og stramme huden samtidig som den aktivt fremmer cellefornyelse. Dette hjelper med å forynge huden og redusere aldringstegn som fine linjer og rynker. Ved bruk under øynene kan den kjølige følelsen bidra til å lindre trette øyne og redusere hevelse.

Når den også brukes etter varm-modus, kan kaldfunksjonen ha enda flere fordeler for huden. Varmemodusen bidrar til å åpne porene for bedre opptak av hudpleieprodukter, og kaldmoduset kan brukes etterpå for å bidra til å lukke porene og låse inn den gunstige fuktigheten for å gi best mulig virkning. Dette bidrar også til å redusere porenes synlighet, slik at det er ideelt å bruke enheten om morgenen for å gi et jevnt grunnlag for påføring av sminke. Når den brukes sammen med de soniske vibrasjonene forsterkes disse fordelene enda mer, noe som gir huden din en vakker glød.

Tips til bruk

Slik at Silk'n SkinVivid kan brukes av så mange som mulig, er den laget for å være egnet og sikker for alle hudtyper. Dette betyr at om du har fet, kombinert, tørr eller følsom hud, kan du fortsatt nyte fordelene ved varm og kald ansiktsmassasje. Siden den kan brukes av alle hudtyper, betyr det at hvordan du bruker Silk'n SkinVivid virkelig er opp til deg og hva huden din trenger.

For generell daglig bruk, enten morgen eller kveld, kan du bruke varmeinnstillingen, bruke din favoritt fuktighetskrem eller serum, og deretter avslutte med kuldeinnstillingen. For daglig bruk er dette ideelt siden det både er raskt og enkelt. Takket være den smarte timeren slår enheten seg automatisk av etter 2 og et halvt minutt slik at du vet når du er ferdig og kan fortsette med resten av hudpleierutinen.

Du kan også legge Silk'n SkinVivid inn i en mer luksuriøs og grundig hudpleierutine. Begynn med å bruke varmefunksjonen for å åpne porene og deretter bruke din foretrukne hydrerende ansiktsmaske, øyegel eller fuktighetskrem. Med Silk'n SkinVivid trenger du ikke å kaste bort tid og energi på å prøve ut nye produkter som skal brukes sammen med enheten; bare bruk det du vet fungerer for deg! Du kan deretter fortsette med varmefunskjonen for å sikre at produktet er absorberes fullt, eller gå over til kaldfunksjonen for å lukke porene og låse i inn de fuktighetsgivende fordelene. I tillegg kan du bruke kaldfunksjonen under øynene for å gi huden en behagelig og beroligende følelse etter en lang dag.

Bruksveiledning

  Før bruk:

 1. Sørg for at Silk'n SkinVivid-enheten er ladet og klargjør huden din ved å sørge for at den er ren. Hvis du foretrekker det kan du også påføre vanlige lotion, serum eller fuktighetskrem.
 2. Valg av riktig innstilling:

 3. Slå på enheten ved å trykke på strømknappen i 3 sekunder. Enheten piper og det vil være en rød 'HOT'-lampe som indikerer at den er i varmemodus.
 4. For varmemodus med sonisk vibrasjon, trykk på strømknappen igjen og "SONIC" lampen vil også lyse gult.
 5. For kaldmodus, trykk på strømknappen en gang til. Enheten piper og "COOL"-lampen blinker.
 6. For kaldmodusmodus med sonisk vibrasjon, trykk på strømknappen nok en gang, og "SONIC" -lyset vil også lyse gult.
 7. Å bruke apparatet:

 8. Legg massasjehodet på huden og før langs ansiktet med sirkulære bevegelser.
 9. Etter 2,5 minutter er økten fullført, og enheten slår seg av automatisk. Hvis du vil slå av enheten før denne tiden, trykker du bare på strømknappen i 3 sekunder.
 10. Apparatet må rengjøres etter hver gang det brukes (spesielt massasjedelen) med den medfølgende rengjøringsduken.

Hva som er inkludert

 • Silk'n SkinVivid apparat
 • USB-adapter
 • USB-kabel
 • Oppbevaringspose
 • Vaskeklut
 • Bruksanvisning

Hvorfor kjøpe fra oss?

Når du investerer i en Silk'n-enhet, investerer du i det beste, slik at du gjerne vil være sikker på at du får et ekte produkt. Som offisiell Silk'n autorisert Premium Partner kan vi garantere at du får en ekte Silk'n SkinVivid-enhet. Det gir også den ekstra trygghet at i ved det sjeldne tilfellet at du har problemer, kan vi jobbe direkte med produsenten for å få løst problemet så raskt som mulig.

Noen tips

Som før du bruker et hvilket som helst nytt apparat, foreslår vi alltid å lese gjennom hele brukerhåndboken slik at du forstår apparatet helt. Ikke bruk hvis du er gravid, har brannskader, akne eller annen form for hudtilstand, eller hvis du er allergisk mot kulde eller varme eller har metall-, silisium- eller plastimplantater i ansiktet. Slik at du kan ha full tillit til din Silk'n SkinVivid-enhet, leveres den med 2 års garanti.