Julen er på vei!Få - 10% rabatt med rabattkodenCHRISTMAS

Silk’n SonicSmile

Enhet | Førsteklasses elektrisk tannbørste
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Et strålende hvitt smil er en virkelig skjønnhets-frembringer. Det, sammen med en frisk pust og munnhygiene, er en av de viktigste grunnene til hvorfor vi legger ned så mye tid på å rengjøre tennene våre. Men en vanlig tannbørsting vil ikke gjøre dette jobbet så bra som vi tror! For å polere og rense tennene på en profesjonell måte, har Silk’n skapt sin SonicSmile elektriske tannbørste. Gjennom et spesielt utvalg av moduser og innstillinger kommer den virkelig å gjøre det beste for deg.
  • Kraftfull og effektiv elektrisk tannbørste
  • Børster tennene 31.000 ganger per minutt
  • Fem forskjellige innstillinger
  • Holder i tre uker etter lade
  • Inkluderer induksjonslader og USB-adapter
  • Et par børstehoder er inkludert

The Brilliance of Brushing

Vi vet alle hvor viktig det er med omsorg av tennene våre, spesielt når det gjelder å fortsette å ha et hvitt smil og en frisk følelse i munnen! Når vi tror at en vanlig tannbørste rekker, er det dessverre slik at de fleste av oss tar oss ikke den tiden det behøves for å pleie tennene våre på beste måte. Et par minutter føles ikke så mye, men vi går hele tiden glipp av å lykkes med dette. Vi har også lett for å bruke feil teknikk, slik at vi lett skader tannkjøttet og emaljen. En elektrisk apparat gir deg derimot den rette teknikken og gir hver eneste tann den rette behandlingen. Den tar bort plakk, gir deg hvitere tenner og pleier tannkjøttet ditt omsorgsfullt.

Silk’n SonicSmile

Det er ikke vanskelig å finne en standard elektrisk tannbørste - men SonicSmile er det virkelig optimale! Den gir deg en førsteklasse tannpleie på ditt eget bad. Gjennom å børste tennene dine 31.000 ganger per minutt gir den deg skikkelig mye mer pleie enn du noensinne kunne klare ved å børste manuelt. Den inneholder fire primære innstillinger - for hvithet, rengjøring, polering og massage. Dessuten “study” som er tenkt for de som vil venje seg til bruke en elektrisk tannbørste.

SonicSmile inneholder også en rekke andre egenskaper som forhøyer børstingen! For å kunne gi hele munnen din den pleie den behøver, finnes det en smart intervall-indikator som reagerer etter hvert 30. sekund så du vet at du skal bytte til neste kvadrant. Deretter, etter et par minutter, som er anbefalt av tannlege, vil SonicSmile slås av automatisk. Etter tre uker viser en indikator at tannbørsten trenger å lades. Den er vanntett også, så du kan helt enkelt bruke den hvor som!