Skinception

Filtre

Type
Vurdering
 
Skinception
Filter

Hva er Skinception?

Skinception er en amerikansk linje av naturlige hudprodukter som er spesielt designet for å behandle spesifikke behov. Det vil si at Skinception sine produkter har blitt laget for å fokusere på akkurat det du ikke er fornøyd med på huden din – være det rynker, strekkmerker eller pigmentflekker. I de siste årene har Skinception kontinuerlig levert det aller beste innenfor naturlige hudprodukter.

Skinception ble grunnlagt med det målet å produsere naturlige hudprodukter som kunne måle seg med effekten du får fra plastisk kirurgi. Det som gjør Skinception sine aller beste hudprodukter så unike er at de ikke bare kan måle seg med kirurgi, de kan gi deg tilsvarende effekt uten smerten eller den dyre prislappen.

Hva finner du i Skinception sine hudpleieprodukter?

I Skinception sine hudpleieprodukter vil du finne ingredienser som alle har én ting til felles. Denne fellesnevneren er at de alle sammen er 100% naturlige. Skinception har integrert gamle, hudbevarende og hudbehandlende plante-baserte ingredienser med moderne forskning for å få laget en sikker og effektiv linje av hudpleieprodukter. Dette er grunnen til at du finner de beste hudpleieprodukter hos Skinception.

Dessuten er Skinception sine produkter laget uten parabener eller andre potensielt skadelige syntetisk fremstilte ingredienser. Spesielt parabener er et veldig omdiskutert syntetisk fremstilt konserveringsmiddel som noe forskning antyder at faktisk kan fremme tidlig aldring av huden så vel som skade på hud og kropp. Det er også forskning som tyder på at når parabener blir absorbert inn i kroppen gjennom huden så kan det føre til hormonbaserte sykdommer. Av disse grunnene velger Skinception å satse på naturlige hudprodukter uten parabener.

Hva gjør Skinception unikt?

Skinception er stolte av at deres aller beste hudpleieprodukter kan måle seg opp mot effekten av plastisk kirurgi. Grunnen til at Skinception kan skryte av en slik effekt er at deres patenterte ingrediensliste inkluderer aktive ingredienser som det er klinisk bevist at fremmer hudens naturlige produksjon av kollagen. Når huden produserer mer kollagen blir huden sterkere, sunnere og mer glødende. Den vil også se yngre og glattere ut.

Skinception inkluderer dessuten viktige, naturlige fuktighetsgivende ingredienser som Shea smør i sine beste hudpleieprodukter. Da får du ikke bare den beste behandlingen for akkurat din huds behov, men også viktig hydrering som også vil være med på å forebygge tidlige tegn på aldring.

Vårt utvalg av Skinception sine aller beste hudpleieprodukter

Her hos LéLuna har vi tatt oss bryet med å plukke ut det aller beste fra Skinception sin linje av naturlige hudprodukter. Dermed kan du som kunde være sikker på at det er kremen av kremen du ser på når du velger fra vårt utvalg av Skinception sine produkter.

Skinception har gode hudpleieprodukter for deg som ønsker sunn og sterk hud. Man trenger altså ikke ha et spesifikt hudproblem for å kunne nyte veldig godt av Skinception sitt utvalg. Men er det slik at du plages og irriteres av skadet eller imperfekt hud har Skinception uten tvil den beste løsningen. Du kan trygt la Skinception komme deg til unnsetning på hudfronten så du kan konsentrere deg om andre viktige ting i livet ditt!

Av Skinception sine aller beste hudpleieprodukter vil du finne et bredt utvalg av anti-aldrings- og anti-rynkekremer. Takket være Skinception sin unike formel på kollagen-fremmende aktive ingredienser så er nemlig bekjempelsen av rynker og forebyggingen av aldringstegn noe av det Skinception kan mest om. Siden Skinception setter sikkerhet og naturlighet først når du formulerer sine produkter, kan du være sikker på at aldringstegnene og rynkene vil motvirkes og forebygges på en effektiv, men trygg måte.

Visste du at Skinception sin Intensive Stretch Mark Therapy var en finalist i The Beauty Awards i 2015? Plages du av strekkmerker (noe de aller fleste kvinner vil oppleve i løpet av livet sitt) så har Skinception den aller beste løsningen. Intensive Stretch Mark Therapy inneholder aktive ingredienser som kan berolige, lindre og redusere synligheten av strekkmerker. Intensive Stretch Mark Therapy har ingen kjente bivirkninger og vil dessuten gi deg en fastere hud på kjøpet.

Det er ikke uten grunn at et annet Skinception produkt, Dermefface FX7, ble brukt av America’s Next Top Model vinneren Lisa D’Amato. Dermefface FX7 er spesielt designet for å få arrene dine til å falme naturlig og effektivt. Har du arr på grunn av akne eller brannsår er Dermefface FX7 det perfekte produktet for deg. Som med alle Skinception sine aller beste hudpleieprodukter inneholder Dermefface FX7 kun 100% naturlige ingredienser. Det er heller ingen kjente bivirkninger. Hvis du bruker mye tid og krefter på å skjule arrene dine, kan redningen være rett rundt hjørnet med Dermefface FX7. Det er tross alt så mye mer interessante ting du kan bruke tiden din på! Dette produktet fungerer dessuten ikke bare på nye arr – den vil også ha en effekt på gamle arr. Derfor er det aldri for sent å prøve Dermefface FX7.

Skinception har også anvendt sin ekspertise på pigmentfeil – med god effekt! Skinception sin Illuminatural 6i fokuserer spesielt på å redusere synligheten av pigmentflekker og fregner. Den er så mild at den kan brukes på ansiktet så vel som på resten av kroppen. Som med alle Skinception sine produkter er den lett å bruke, sikker og effektiv – og selvfølgelig inneholder den kun 100% naturlige ingredienser.

Finn ut mer!

Her hos LéLuna er vi stolte av å tilby et bredt utvalg av det beste fra Skinception. Skinception ble grunnlagt i et marked som druknet i anti-aldringsprodukter. Fra denne massen av hudpleie ble Skinception raskt differensiert med sine naturlige hudpleieprodukter som er like sikre som de er effektive. Takket være Skinception sitt fokus på forskning så vel som naturlige, plantebaserte ingredienser kan du se frem til en effekt som kan sammenlignes med den du får etter et salongbesøk. Forskjellen er at Skinception sine produkter er smertefrie og billigere – selv om de naturligvis også vil bruke litt lenger tid på å vise sin gode effekt. Men siden Skinception sine aller beste hudpleieprodukter er 100% naturlige vil også resultatene de gir se 100% naturlige ut.

Utforsk gjerne LéLuna sitt utvalg av Skinception sine produkter. Uansett hva som irriterer eller sjenerer deg med huden din så har Skinception brukt årevis av forskning, hudpleieekspertise og naturlige ingredienser for å forsikre seg selv om at ethvert av deres produkter møter den aller høyeste standarden reservert for de beste hudpleieprodukter som finnes på markedet.