South Beach

Filtre

Type
Vurdering
 
South Beach

På Miami sin kjente South Beach er skjønnhet og image det aller viktigste. Modeller må alltid se på topp ut – men det er ikke bare modeller og profesjonelle innen skjønnhetsbransjen som vil se flotte ut. Det er noe alle vil. Selv om South Beach Skin Solutions vokste ut av det glamorøse Miami, så er produktene deres for enhver kvinne og mann som ønsker å se på topp ut. South Beach Skin Solutions vet at det å se bra ut er spesielt viktig i intime og sensitive områder. Derfor er alle deres produkter ikke bare designet for å fjerne pigmentflekker og jevne en ujevn hudfarge overalt på kroppen din. South Beach Skin Solutions tilbyr også produkter som er 100% naturlige. Da unngår du irritasjon og rødme på huden din. Huden skal tross alt bli jevnere – ikke rødere!

Som navnet tilsier ble South Beach Skin Solutions grunnlagt for å være et svar på folk sine individuelle hud-behov. Etter å ha observert ønskene og behovene for folk flest bestemte South Beach seg for å danne en linje med hudprodukter for å motvirke ujevn hudfarge og for å fjerne pigmentflekker. Disse produktene virker selv på sensitive områder. Hos South Beach finner du ingen fordommer – bare løsninger.

South Beach sin prioritert har vært og vil alltid være produksjonen av hudpleieprodukter som møter deres høye standard for sikkerhet, mildhet og effektivitet. Derfor bruker de verken skadelige kjemikalier eller andre ingredienser som kan skape irritasjon på huden eller gi andre bivirkninger. I stedet arbeider South Beach kun med de beste og mest naturlige ingrediensene på markedet. I tillegg anvender South Beach seg av den mest avanserte teknologien innenfor hudpleie for å forsikre seg selv og kunder om at South Beach sine produkter ikke bare er trygge, men faktisk vil fjerne pigmentflekker.

Effektiv og mild korrektur av ujevn hudfarge

Produkter som kan lysne og jevne hudtoner og fjerne pigmentflekker er ikke noe nytt. Grunnen til at akkurat South Beach sin produkter er så revolusjonerende er at de er milde nok til å kunne brukes trygt hjemme – og milde nok til å ikke skade huden din. Nå slipper du altså å dra til salonger hvor skadelige kjemikalier påføres huden din. I stedet kan du kose deg hjemme og se at hver påførsel av South Beach sine produkter lysner huden din selv på intime soner, jevner ujevn hudfarge og fjerner pigmentflekker hvor enn de måtte befinne seg.

Hvorfor virker South Beach?

Grunnen til at South Beach sine produkter fungerer så godt er at de ikke bare lysner og jevner hudtonen på hudens overflate. I tillegg går South Beach sine produkter i dybden for å minimere hudens produksjon av enzymet tyrosinase. Enzymet tyrosinase er det enzymet som kontrollerer produksjonen av melanin. Melanin, i sin tur, er det stoffet som mørkner huden. Det er altså dette stoffet som skaper pigmentflekker og en ujevn hudfarge. For å fjerne pigmentere og jevne ut hudtonen går South Beach til roten av problemet – nemlig enzymet tyrosinase.

South Beach har dermed en beviselig effekt på huden. Hvor fort du kan forvente å se resultater avhenger av hvor alvorlig pigmenteringen din er. Har du lys misfarging, vil du se resultater etter kun et par dager. Har du en dypere misfarging kan det ta opp til et par uker med regelmessig bruk. Men det som uansett er sikkert er at du vil se resultater!

Hva slags produkter tilbyr South Beach?

Det South Beach kanskje er aller mest kjent for er sin Lightening Gel for Sensitive Areas. Dette produktet er mild nok til å kunne brukes på intime eller sensitive soner som genitalier, underarmer, knær, albuer, bryster og til og med ansikt og hender. South Beach sin Lightening Gel for Sensitive Areas er tilpasset sensitive områder på huden fordi den ikke inneholder noen syntetiske kjemikalier eller andre kunstige tilsetningsstoffer som kan skade eller irritere huden. Derfor kan du få en salong-liknende effekt på selv intime soner uten å måtte forlate ditt eget hjem. Dessuten er Lightening Gel for Sensitive Areas også egnet for å minimere synligheten av arr. Dette er også en krem som kan hjelpe til med å fjerne pigmentflekker – selv på områder hvor en normal blekingskrem ville være for irriterende for huden.

De aller fleste av oss har vel dagdrømt om rosenrøde lepper. Eller har du kanskje ønsket en litt jevnere hudtone på brystvortene? Huden på leppene og brystene er noe av det mest sensitive vi har på kroppen – derfor har South Beach utviklet et helt eget produkt akkurat for disse områdene.

South Beach tilbyr også produkter som lysner huden under øynene for et mer våkent og sunt utseende. Du kan også få hydrert, lindret hud på kjøpet når du tar i bruk South Beach sin Soothing Lotion. Er det kun i ansiktet du ønsker å jevne hudtonen har South Beach utviklet et helt eget produkt kun for dette sensitive området. Eller irriterer du deg over mørke underarmer? South Beach sin Roll-On for underarmer er det perfekte svaret!

Uansett hvor du vil fjerne pigmentflekker, hvor du har ujevn hudfarge, eller hvilke typer misfarging du ønsker å få has på så har South Beach produktet for deg.

Finn ut mer!

Her hos LéLuna er vi stolte av å tilby et bredt utvalg av det beste fra South Beach Skin Solutions. South Beach ble grunnlagt for at alle skal ha muligheten til å nyte en jevn hudtone. De ønsker rett og slett å gi alle sjansen til å fjerne pigmentflekker og annen misfarging som kan sjenere og irritere daglig. Derfor er South Beach perfekt for deg som plages av en ujevn hudfarge. Men hovedgrunnen til at LéLuna er så stolte av å tilby South Beach her på våre nettsider er at South Beach gir deg effektiviteten til en salong-bleker uten noe av de syntetiske, skadelige kjemikaliene som ofte følger med salongprodukter. Siden South Beach er 100% naturlige vil også resultatene de gir se 100% naturlige ut.

Utforsk gjerne LéLuna sitt utvalg av South Beach sine produkter. For å fjerne pigmentflekker og annen misfarging tilbyr South Beach et bredt utvalg av produkter for alle soner og områder på kroppen – til og med leppene! Uansett hvor du vil fjerne pigmentflekker eller jevne hudtonen din så har South Beach det perfekte produktet for deg.